Христо Мутафчиев разчуства цяла България с тези си думи след сполетялата го трагедия

Христо Мутафчиев

„Да, мама Драга наистина си отиде. Напусна ни внезапно, само на 70 години.“. Това сподели големият актьор Христо Мутафчиев.

Драга Мутафчиева е издъхнала на 12 януари. Погребението й е било ден по-късно, на 13 януари, в Карлово.

„Беше свежа, бодра. Появиха се някакви проблеми с аортата, влезе в болница и не излезе. Казаха, че е сепсис. Още не мога да усетя, че вече я няма. След месец-два, когато посегна към телефона да й се обадя, да споделя нещо с нея, тогава ще заболи истински, тогава ще разбера голямата загуба, че мама вече не е между нас, че няма да я чуя. Но аз съм голямо момче. Мама ги го казала – мислете за живите. Живите са си живи“, коментира още Мутафчиев, цитиран от dunavmost.com.

„Ние в нашето семейство сме по големите изненади, по сериозните работи, правим ги с размах. Ето, мама ни изненада с внезапната си кончина. Аз изненадах всички с инсулта да спазя правилото мъжете да си отиват преди жените си. Все си бях тръгнал, ама се върнах“.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/khristo-mutafchiev-s-pokrtitelni-dumi-za-tragediyata-spoletyala-semeystvoto-mu_news651608.htmlЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ