Мъж уби приятелката си в София и прати есемес на баща си, че ще се самоубие

Полиция, Линейка

Мъж уби приятелката си в столичния квартал „Банишора“, след което опита да се самоубие. Драмата се е разиграла около 18 часа днес. Предполага се, че 25-годишното момиче е било удушено, тъй като по трупа й няма огнестрелни или прободни рани.

Убиецът, с когото тя живеела на семейни начала опитал да се самоубие. Той е на 23 г. и е откаран в „Пирогов“, където лекари се борят за живота му.

Засега мотивите за убийството не са ясни.

Сигналът за инцидента е подаден около 18 ч. тази вечер от бащата на 23-годишния мъж, съобщи от директорът на СДВР Георги Хаджиев, цитиран от bTV.

Бащата получил есемес от сина си, в който му е казал, че възнамерява да се самоубие. Сигнал в полицията подава и приятелка на мъжа, след като получила сходен есемес.

Незабавно към адреса са насочени екипи на СДВР, пожарната служба и Бърза помощ. Наложило се да разбият вратата на жилището, за да влязат. На място е открито тялото на жената.

Жертвата и мъжът не са криминално проявени. Той е готвач, тя – счетоводител. До тази вечер не са постъпвали сигнали за проблеми, свързани с двамата.

По информация на NOVA той е направил опит да пререже вените си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ