Приятели на убитата Калина сипят клетви и закани към изверга Васил: „Боклук, в Ада да гориш! Айде, умирай!“

1547723843-1

Часове, след като вече са научили трагичната новина за убитата в столичния квартал „Банишора“, нейни приятели затрупват страницата на убиеца й Васил във Фейсбук с клетви.

Пожелават му да умре и изразяват възмущението си от ужасяващата му постъпка.

„И сега по-голям мъж ли стана като уби невинно момиче“, пита приятелка на Калина.

„Боклук, в Ада да гориш!“

„Доживотна присъда за такъв убиец“, са само малка част от коментарите по адрес на Васил. 1

„Мама ти психясала, какви сте такива изроди бе, какви майка са ви ражда ли бе??? Какви хора сте вие бе? Как живеете бе ? Как спите бе?? Изроди… никакво хуманно отношение към такива психично болни хора, нестабилни болести като вас… Да ви избиват там като кучета и да приключваме, вие не сте полезни за света, такива само пречат и създават проблеми и неприятности на добрите хора. Айде умирай там, че сигурно родителите ти потъват от срам, недей се мъчи повече… животът приключи за теб“, изразява възмущението си млада жена, приятелка на Калина.

Васил е бил освободен от „Пирогов“ часове, след като е бил докаран там за преглед. Състоянието му не е било по никакъв начин животозастрашаващо или пък да е налагало хоспитализация. Васил Василев е откаран в токсикологията на здравното заведение, след като признал на лекарите от Спешна помощ, че е пил успокоителни, които смесил с алкохол.

В момента той се намира в полицията, където се извършва разпит, както и психологична експертиза.

В телефонен разговор до баща си пък твърдял, че тя е паднала и е починала.

Полицията е предала всички събрани доказателства за убийството в столичния квартал „Банишора” на Софийската градска прокуратура. Разследването е поето от държавното обвинение.

Към момента мотивите за убийството са неизвестни. В полицията не са получавали сигнали за домашно насилие от този адрес. По случая е образувано досъдебно производство



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ