Готвачът се гаврил сексуално с Калина, а после я удушил с карате хватка

2

Готвачът Васил се е гаврил сексуално с гаджето си Калина, а после го удушил с карате хватка и преспал една нощ с трупа. Повод за бруталното убийство, което се е разиграло във вторник вечерта в дома на 25-годишната жертва Калина Симова в столичния кв. „Банишора”, станал SMS и патологична ревност, пише „Телеграф”.

Красивата счетоводителка и бивш модел от „Ивет фешън” получила съобщение, но отказала категорично да го покаже на 23-годишния си приятел Васил Василев. Това го провокирало до краен предел и той се нахвърлил върху нея. Първо се гаврил с девойката сексуално, а после я удушил с карате хватка.

„Хванал я е през гърлото с лявата ръка, а с дясната е притиснал краката към гръдния й кош. На практика жената е нямало как да си поеме въздух. Тялото й бе открито в същата поза”, обясниха криминалисти.

За злокобното убийство се разбра чак на следващия ден, след като готвачът пуснал SMS на баща си и своя приятелка, че ще се самоубие. Тя извикали полицията, която влязла в жилището и открила убитата девойка и почти неадекватния Васил.

Калина и Васил се запознали преди 3 месеца и почти веднага заживели заедно в дома на родителите на жената. Съседите от блок 28 разказаха, че били „много сладки двамата и адски влюбени”. Не ги чували нито да се карат, нито да се бият.

Кали и Васил често ходили на почивки, обичали да карат сноуборд и ски. От известно време обаче Васил започнал да ревнува гаджето си и да подозира, че има друг мъж в живота й. Градската прокурорка на София Емилия Русинова разказа, че имало информация от разпити на близки, че Калина е имала намерение да се раздели с него, но така и не го сторила.

Във вторник вечерта Калина и Васил се прибрали от работа, вечеряли, пили алкохол и слушали музика, разказал убиецът пред разследващите. После обаче спомените му се губели. Единственото, което казал, е, че като станал на следващия ден, видял Калина посиняла и гола на дивана. „Цял ден в сряда Васил се е разхождал навън, купил си е алкохол. Баща му е звъннал няколко пъти, но синът не е вдигнал”, допълниха ченгетата. Привечер в сряда готвачът пил алкохол, взел болкоуспокояващи и решил, че ще се самоубие. Пратил есемесите на татко си и неговата приятелка, които незабавно извикали полиция. Щом ченгетата нахлули в жилището, открили Васил гол до кръста в спалнята. До него бил въздушният му пистолет. Той направил 2 опита да се гръмне – в ръката и в шията, под адамовата ябълка, но сачмата само пробила трахеята му, обясни шефът на СДВР Георги Хаджиев.

Преди време Василев тренирал много активно карате, но изведнъж спрял и започнал да пие болкоуспокояващи.

Това не е първият път, в който опитва да посегне на живота си. Преди няколко години живеел с баща си в Дания. Там започнал връзка с красиво момиче, но се разделили. Изпаднал в жестока депресия и опитал да се самоубие, щом се прибрал в България. „Васил е направил опит да отнеме живота си в жилище в столичния кв. „Дружба”, но не е успял”, разказаха разследващи. Градската прокурорка на София Емилия Русинова пък допълни, че опитът е бил през 2015 г., а след него пратили Васил на психолог.

Калина е осиновена. Близки на девойката разказаха, че тя е била много обичано, гледано и обгрижвано дете още от малко. „В никакъв случай тя не е страдала от факта, че е осиновена, но може би вътрешно го е преживявала, не е споделяла обаче да има проблем. Родителите й са прекрасни хора и никога не са дали и косъм да падне от главата й”, плачеха роднини вчера.

Васил пък е израснал под грижите на баща си и баба си, тъй като майката ги зарязала преди много години, става ясно по време на разследването. Въпреки факта, че е израснал без майчина грижа и ласка, той не бил конфликтен. Даже бил свит, определят го негови приятели. Той имал изключително силна връзка с баща си, а в баба си виждал майката, която никога не е имал.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ