Гала изригна в национален ефир: Арабаджиев ме тормози, не ме оставя намира (Снимки)

1547800012-galaaaaa

Гала призна, че я тормозят в социалната мрежа. Красивата водеща на „На кафе“ разкри, че мъж с името Даниел Арабаджиев й пише от месеци и не я оставя намира.

Блондинката реши да направи тези разкрития заради темата за лошите момчета, която бе подхваната от ко-водещите в студиото й. Екранната любимка започна да чете съобщенията от фена си, като уточни, че всяко е от различни дати:

Сън не ме лови, отговори ми“

„Кога ще те пипна на голо?“

„Ех, любов моя, моля те, помисли си, нека се запознаем“

„Изгрева мога ли да видя в твоите очи?“

„Къде изчезна ти“ – „Когато ме нямаше време на работа“, уточни Гала.

„Оставям ти номера си“ „Да, никога не сме се виждали, но нещо много напира в мен, макар че признавам, имам си приятелка“

Блондинката се отказа да чете и се обърна към фена си: „Спри да ми пишеш, Даниеле, няма да ти отговоря!“, заяви строго тя.

Патрашкова обаче моментално я запита защо просто не блокира досадния човек, а Гала смутено отвърна, че не знае как да го стори. „Та, той ми пише на лично съобщение“, добави тя.

Андреа Банда Банда от своя страна заяви, че въпросният човек пишел и на нея с молба да му помогне, за да се свърже с Гала. Все пак не стана ясно дали влогърката се шегува или наистина фенът на блондинката вече тормози и нея.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ