Борислав на Никита загуби баща си след тежка и мъчителна болест

1547797443-borislav2

Риалити звездата Борислав Борисов, познат още като гаджето на скандалната Никита Джонсън, загуби своя баща. Вчера се оказа трагичен ден за семейството му, които са неутешими след загубата.

Още при влизането си в „Биг Брадър“ при своята половинка Боби намекна, че баща му е тежко болен. Това бе и причината да откаже да остане до края на формата. Вместо това реши да бъде до своя родител в последните му земни дни.

Борислав проплака във „Фейсбук“, където с мили думи си взе „сбогом“ със своя татко. „Благодаря, че беше до мен, когато бях малък и имах нужда от съвет! Благодаря ти, че имат свободата да бъда този, когото поисках! Благодаря ти, че никога не ме спря да направя грешките, които считах за важни! Благодаря ти, че не ми попречи за нищо, което държах да направя или сбъдна! Благодаря ти за всичко, татко! И прости моите грешки! Почивай в мир“, написа Боби.

Неговият баща бе покосен от рак и в продължение на година гаснел пред очите на близките си. Последните месеци били най-мъчителни, тъй като отказвал дори да се храни. Бил толкова отслабнал, че тежал колкото перце.

„Косата му започна да пада. Един ден ме викна при него, за да ми го каже и да ме помоли да го подстрижа“, призна преди няколко месеца бившият ръгбист.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ