Покъртителен спомен за Иван Ласкин разтърси живота на Алекс Сърчаджиева

1547813174-aleks-1

Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да не губи присъствие на духа, а потвърждение за това бе качването й на сцената само дни, след като загуби голямата си любов – Иван Ласкин. Един спомен за него обаче, успя да разтърси из основи душата й.

„Облечен” в опаковка на лошото момче, на привидно груб и арогантен мъж, но вътре в душата си той е едно дете. Дете, което ще се разплаче с най-искрени сълзи за най-скъпия си приятел Чочо… дете, което обича жена си, живота и приятелите си само с пулса на сърцето си… съхранил романтиката в най-чист вид – той подарява на любимата си поляна със светулки, обожава двете си дъщери и е непримирим и бунтар само към изкривените ценности и пошлостта…”, този тв анонс сподели Александра в личния си фейсбук профил, а предаването, където е гостувал съпругът й, е „Търси се” по bTV отпреди 4 години.

Във въпросното издание на формата именно Александра е една от големите изненади за Иван Ласкин. Във видеото, което му пускат в студиото водещите Нели и Меги, актьорът чува и вижда от любимата си Александра най-хубавия словесен портрет, който някой някога му е рисувал.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ