Дъмпела, който наръга в сърцето Багата, дава 50 бона за главата на убиеца на жена му

07030c7ac001

Люлинският бандит Даниел Стефанов – Дъмпела е обещал 50 000 лева хонорар за убийството на човека, който преди година погуби на магистрала „Струма“ половинката му Асиана Митева. Такъв оперативен сигнал е стигнал до родните служби за сигурност, пише столичен седмичник.

Набелязаният за екзекуция мъж бил криминално проявен, близък до висаджийски бос. Въпросният обаче се оплакал в полицията за подготвяното му покушение. Според източник от ъндърграунда убиецът на Асиана бил информатор на МВР и заради това сега полицаите го пазели.

Дъмпела се укрива от 2 години в Сърбия от страх да не бъде ликвидиран. Като отмъщение обаче враговете му посегнаха на жена. Асиана Митева загина на 17 април 2018 година при странни и неизяснени обстоятелства. Майката на момичето е убедена, че щерка й е загинала не при случаен инцидент, въпреки че в кръвта й са открити следи от наркотици.

Красавицата, която е била салонен управител на столичната дискотека „Бедрум“, катастрофира жестоко на пътя София-Благоевград, малко преди Дупница. Тя шофирала БМВ Х5 в посока столицата, за да вземе 5-месечната си дъщеря. Обстоятелствата около катастрофата са мистериозни. Асиана не е успяла да вземе лек ляв завой с обратен вираж. Установено е, че е шофирала със 146 км/ч при ограничение от 120 км. Джипът на красавицата обаче е катастрофирал без следи от спирачен път, което кара мнозина да подозират, че возилото е било технически неизправно и вероятно умишлено повредено. Оказва се, че девойката е карала и колата си без обувки, което е наистина доста странно и нетипично.

Дъмпела бил сигурен, че катастрофата е предизвикана умишлено. Според неговото разследване друга кола, която е карала плътно до Асиана, внезапно я е изблъскала от пътя. Затова и няма следи от спирачен път. По свои канали Даниел Стефанов е научил, че въпросният автомобил е бил регистриран на дилър наркоман, който преди години е работил за люлинските наркобосове Росен Кръстев-Стъкларя и Мирослав Пелтеков-Мирката. Возилото било предадено на криминално проявен мъж, който предизвикал катастрофата.

Причината жената на Дани Дъмпела да бъде убита е, защото мъжът й е защитен свидетел на прокуратурата. Дъмпела е трябвало да предаде негови конкуренти от криминалния свят, както и лица, близки до собствената му групировка.

Дъмпела се прочу, когато намушка в сърцето с нож ММА боеца Благой Иванов-Багата на 24 февруари 2012 година в бар „Домби“. Той прекара няколко седмици в ареста, преди да бъде освободен. След като Багата излезе от кома и се възстанови, той отрече Даниел да го е атакувал с хладно оръжие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ