Майката на зверски убитата Дарина изригна след жестоката смърт на младата жена в „Банишора“

1547667699-sistemen-bufer-6

Майката на зверски убитата Дарина – Ваня Министерска, изригна с гневен пост в мрежата във връзка с кървавата трагедия, която се разигра в столичния квартал „Банишора“.

Припомняме, че през октомври миналата година Викторио Александров уби приятелката си Дарина по особено жесток начин, отвлече едногодишната им дъщеричка, след което я уби и направи неуспешен опит да се самоубие.

„Какво още трябва да се случи, за да се обърне внимание на пандемията домашно насилие! Колко жени трябва да бъдат убити!!!!!!!!!!“, гневи се Министерска часове след зверството в „Банишора, при което 23-годишен мъж уби 25-годишната си приятелка, след което също направи опит да се самоубие.

„Държавата е виновна, политиците са виновни, обществото е виновно! Миналата година имаше по две убийства на месец, тази година сме едва 16 януари а убийствата са вече две уважаеми управляващи, съд и прокуратура! Вече всяка седмица става убийство на жена от приятел или мъж! До кога ще си заравяме главата в пясъка и ще казваме „Да пази Господ“!“, завършва почернената майка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ