Трагедиите нямат край! Зверска катастрофа с ТИР на Е-79, има загинал (Снимки)

1547831566-2

Тежка катастрофа е станала на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. Български ТИР с хасковска регистрация се е обърнал близо до село Ребърково. Камионът е пътувал към Дунав мост 2, когато по неясни на този етап причини самокатастрофирал вдясно по посоката на движението си, съобщава „Булнюз“.

Незабавно на мястото на инцидента пристигнали полиция, пожарна и линейка. Спешните медици успели да стигнат до шофьора, но за съжаление той вече е бил починал. На е изключено водачът на тежкия камион да е получил инфаркт по време на движение, но това тепърва ще се изяснява. Всеки момент на мястото на катастрофата се очаква да пристигне дежурен дознател.

Пожарникарите изчакват разрешение, за да започнат да режат кабината и да извадят трупа на шофьора. По тази причина е възможно през следващия час да има временни затруднения на движението по международния път. От пътна полиция увериха, че ще направят всичко възможно да бъде блокирана само едната лента на пътя, а в другата да регулират трафика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ