Камелия потъна в мъка, смъртта на най-близкия й човек, я срина и разплака в национален ефир

Заснемане

Певицата Камелия направи много драматична изповед пред Венета Райкова. Певицата, която се изявява и като ментор в „Гласът на България“ проговори за смъртта на баща си.

Сега ще ви разкрием какво е трябвало да стори изпълнителката на „Луда по тебе“ след като е чула от майка си най-тежката новина – баща й е починал. Камелия разкрива и с каква мисъл е успяла да успокои баща си, месеци, преди да си отиде.

„Когато мама ми съобщи, че татко е починал, трябваше да отида да пея на участие вечерта. После го погребахме, а аз трябваше да отида на концерт. Тогава ми бе много трудно да се събера. Не казвам, че този момент ме е направил силна. Видях, че вътре съм си едно слабо човешко същество, на което не му е чуждо нито загубата на родител, нито да останеш сам без фирма зад гърба си, за да го осъзнае“, каза тя.

„Не случайно сме родени – това е най-големият дар. Казах на татко, че пораснах и може да се справям сама. Казах му го няколко месеца, преди да си отиде. Той почина, знаейки, че неговото детенце вече може да се справя само. Това, което беше нужно да си кажем в този живот, си го казахме“, заяви през сълзи певицата.

„Той беше много гледан от мен човек. Грижех се за него като благодарна дъщеря. Той ми викаше Мечо – като малка носех едно палтенце, с което приличах на мече“, признава Камелия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ