Тв красавица се оказа една от жертвите на среднощния екшън в София (Снимки)

1548050530-ykk

Среднощен екшън се е разиграл в нощта между събота и неделя. Шофьор помете 7 паркирали коли. Оказа се, че той е бягал от преследвачи, които на финала, след като блъснал колите го настигнали, набили и ограбили.

По разказ на водача на автобомобила, който е на 22 години и е пътувал с приятелката си. Решили са да спрат до денонощен магазин, когато автомобилът им е нападнат от четирима младежи, които искали да ги ограбят. Малко след светофара го настигат, нападат го и му вземат документи и пари. Това разказва шофьорът на колата, помела още 7, по информация на СДВР.

Щетите по автомобилите са доста сериозни, една от пострадалите коли е на репортерът Мия Димитрова.

„Цялата ми предница беше смазана, брони, калници, всичко беше на земята. Ударът е станал с доста висока скорост. Моя и още няколко автомобила са буквално преместени. Тази улица е доста натоварена, когато няма час- пик автомобилите развиват доста висока скорост, над 50 км./ч. Надявам се разследването да покаже какво се е случило тук“, коментира пред Нова телевизия тя.

На пострадалите тепърва им предстои описи и срещи със застрахователи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ