Броени часове преди термина си Алекс Петканова се появи в национален ефир (Снимки)

3

Алекс Петканова и Дани Петканов днес гостуваха в студиото „На кафе“. Моделът сподели, че терминът й е тази седмица и се очаква всеки момент техния син да се появи на бял свят.

Гала се подготви с възглавници, поръча да й стоплят гореща вода в тенджера, ако манекенката тръгне да ражда. Водещата се пошегува, че, ако се роди в студиото бебето ще има 6 кръстника.

„При нас бебето стана ей- така. Бях се настроила, че ще стане бавно, на мои познати им отне 8 месеца, и си казахме хайде да опитаме. Много жени си следят овулации, мерят температури, ние нищо. Един ден Дани ми вика „Бременна си“. Викам му „не, не съм, аз си познавам тялото“, а той беше сигурен. Без да ме пита ми беше купил тест за бременност, дава ми го и вика „хайде, направи го“, а аз му казах: „Абе ти доверие ли ми нямаш?“.

Направих го и беше отрицателен и му викам „Видя ли“. Седмица по-късно обаче ми закъсня и аз помислих, че имам проблем. От диетите, които спазвах често ми се образуваха кисти, очаквах, че и от пътуването може нещо да се е объркало. Запазих си час при лекар, отивам и казвам: „Докторе, пак ми се появиха кистите“, а той ми казва: „момиче, ти нямаш кисти, имаш сакче“. И аз тогава, въпреки че ме е срам да ви кажа, с мойто невежество му викам: „Ужас, сакче, как се лекува това?“. И като ми каза, че съм бременна, направо сърцето ми се разтрепери. Бях в Благоевград при родителите ми и трябваше на другия ден да се прибера при Дани, а нямах търпение да му кажа. Затова му се обадих и му го казах по телефона. Има записано видео на разговора ни“, сподели манекенката.

Тя разказа още, че Дани я подкрепя много, посещава с нея лекциите за бременни, а той разкри, че го прави от интерес и с голямо желание, а не просто, за да не остави Алекс сама. Той се е учил да къпе бебето, да сменя памперси и казва, че ще участва активно в отглеждането на бебето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ