Щастлива развръзка: След 8 години ходене по мъките, тази жена забременя с тризнаци

104

Жителка на Великобритания успя да забременее по естествен и по изкуствен път в рамките на една седмица. До този момент двамата със съпруга си в продължение на осем години опитвали да се сдобият с дете, но без успех, съобщава The Mirror.

Бита Бианиас от графство Уилтшир имала проблем със зачеването заради поликистоза на яйчниците. Заради заболяването тя тежала 110 кг. През 2017 г. лекарите посъветвали младата жена да отслабне и за половин година тя успяла да свали 30 кг. След това Бианиас започнала да се подготвя за изкуствено оплождане. 36-годишната британка следвала стриктно всички препоръки на лекарите и ин витро процедурата преминала успешно.

Малко след изкуственото оплождане Бита си направила тест за бременност и той се оказал положителен. Двамата със съпруга си си подарили малка почивка, за да отпразнуват подобаващо добрата новина, че най-сетне ще стават родители.

Когато се върнали от двуседмичната си отпуска и отишли на видеозон, лекарят им съобщил, че ще имат три бебета, като две от тях били заченати около една седмица по-рано от третото.

Бременността на щастливата Бита преминала без проблеми и в края на миналата година тя родила три дечица – Амелия, Матилда и Борис.

„Това е чудо. Никога не съм мислила, че с мен ще се случи нещо толкова потресаващо. Толкова много време си мислех, че никога няма да стана майка, а сега имам три деца”, признава тя.

Лекарката, извършила изкуственото осеменяване, казва, че в 25-годишната й практика е имало още две пациентки, които са забременявали по естествен път малко преди ин витро процедурата и узнавайки, че ще стават майки, са се отказвали от нея.

Лекарката отбелязва, че случаят на Бита Бианиас е уникален и й пожелава щастливо майчинство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ