С две нови бебета набъбва „Откраднат живот“ (Снимки)

откраднат живот

С две нови бебета ще набъбне екипът на сериала „Откраднат живот“. Това обаче няма да попречи на снимките на седмия сезон „Любовта лекува“, тъй като този път не са бременни актрисите, а татковци ще стават двама от най-любимите актьори.

Наум Шопов, който от началото на тази година започна наистина да работи като лекар в „Пирогов“, очаква първата си рожба през лятото. Неговата годеница Теа Минкова е бременна в четвъртия месец и през юни се очаква да стане мама, пише „Телеграф“.

В последно време тя видимо е качила килограми и е намалила тренировките, а все пак беше запалена фитнес маниачка. От суеверие младата бъдеща майка все още не е потвърдила благата вест.

Първата звезда на „Откраднат живот“ Алек Алексиев пък ще стане баща за втори път през пролетта. Неговата половинка – актрисата Яна Титова, която се изявяваше като режисьор в шестия сезон на медицинската поредица, обяви официално, че е в шестия месец, а бебето ще е отново момиченце. Тя все пак не е 100% сигурна за пола, тъй като всеки път на преглед заставало в неблагоприятна позиция и все още не е потвърдено.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ