Нинова застана твърдо зад Йончева, обяви голяма новина (Снимка)

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

Стоя твърдо зад Елена Йончева и я подкрепям в желанието й да търси истината.

Това написа в профила си в социалната мрежа лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод съобщението, че червената депутатка е обявена в пране на пари в особено големи размери.

„На 20.07.2017 г. прокурорът Иван Гешев представи документа „Общ поглед върху модела КТБ“ и обяви, че е установено финансиране на политици и че различни лица от политическия живот са получавали пари в брой по нареждане на Цветан Василев. Веднага изпратих писмо до специализираната прокуратура с искане- да обявят публично имената на тези политици. Днес е 22.02.2019г. Година и половина след моето искане, политиците не са оповестени, но е повдигнато обвинение на журналиста Елена Йончева за пране на пари. За мен няма съмнение, че това се прави заради нейните смели журналистически разследвания на кражбите на властта и приближените им фирми. Стоя твърдо зад Елена и я подкрепям в желанието й да разкрива истината и да търси справедливост“, коментира Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ