Разстреляха бизнесмен в лъскавото му Bentley

62338f3406ac9fadb42de804f4466b33_big

Бизнесмен милионер е бил убит пред луксозната му вила в испанския курорт Коста дел Сол. 49-годишният Марко Якут е бил прострелян 12 пъти от нападател, който изстрелял общо 20 патрона по Bentley-то му в понеделник сутринта, съобщава „Сън“. От полицията съобщават, че стрелецът е чакал, скрит зад контейнер за боклук на тиха уличка в скъп квартал в Сан Педро де Алкантара. Убийството най-вероятно е „разчистване на сметки“.

Жертвата е собственик на най-малко пет популярни заведения от нощния живот в Пуерто Банус. Те били любимо място за купонясване и на звездите от популярното британско риалити “The Only Way Is Essex”. С двама от тях той притежавал съвместно единия от клубовете.

Полицията още не е съобщила официално името на жертвата. Смята се, че истинското му първо име е Абделхади. Видео, появило се в мрежата след престъплението, показва черната му кола, надупчена от куршумите. Анонимен свидетел разказва, че чул два откоса от автоматично оръжие и свистене от гумите на отдалечаваща се кола.

Познат на убития, който е известен и като собственик на наргиле бар в Пуерто Банус, споделя: „Той беше един от тримата бизнесмени, които управляват по-голямата част от Банус. Те бяха ключови играчи в нощния живот на Банус. Всички познаваха Марко. Затова хората за вцепенени от това убийство, защото то вече е на друго ниво“, съобщи Блиц.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ