Елена Йончева викна цялото БСП да я брани, ето какво обяснява за парите от КТБ

елена йончева 2.jpg

Средствата за документалните ми филми са преведени от КТБ в период, в който държавата не е могла да предвиди срива на банката. Това каза пред журналисти в парламента Елена Йончева, която бе събрала почти цялата група на БСП да я брани по коридорите от медиите.

Депутатката от БСП поясни, че е правила документални филми за ТВ7. „Средствата за тези филми са преведени в банка КТБ в период, когато даже държавата с нейните контролни функции не е могла да предвиди нейния срив. Обвиненията, че съм знаела, че тези средства са с престъпен произход е опит да бъда ангажирана със своята защита, а не с работата ми на депутат“, каза още Йончева.

Депутатката от БСП бе подкрепена от колегите от БСП, която заявиха, че е атакувана от ГЕРБ заради разследванията й за оградата по границата. Цялата група заяви, че застава зад Елена Йончева и няма да оттеглят подкрепата си от нея.

Припомняме, че вчера на депутатката е повдигнато обвинение за пране на пари и предстои да й бъде предявена и мярка за неотклонение.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ