Койна Русева скочи на младите родилки

koina_1_69321545

Актрисата Койна Русева се дразни на безотговорните родители, с които ѝ се налага да се сблъсква ежедневно. За нея семейството е нещо свято и тя не търпи компромиси по този повод.

Тя се върна назад в спомените си и разказа, че като млада, е имала съвсем друго мислене от сегашните младежи, а не че трябва да зачене и да роди. Искала е да учи, да се развива, да вижда нови неща, търсила е себе си. „Не знам, тези 13-годишни симпатяги вероятно са намерили по-рано себе си, в което много се съмнявам. Аз на 13 години имах други желания и това се дължи на моите родители. Животът не е стигал само до това да хапнем, да пийнем и… тези три неща. Била съм като всеки идиот тийнейджър, доста дива”, споделя тя.

Българската Марлен Дитрих е наясно, че няма добри условия за отглеждането на деца в България. „Когато моите деца бяха малки, нямаше проблем с детските градини. Сега знам от приятели какво е положението. Нямаш елементарни условия да си отглеждаш детето. Не можеш просто да го родиш, трябва да се грижиш за него и да работиш. За тези нормални хора, които издържат себе си и семействата си, е трудно. А не просто да искат от държавата апартамент (визира роднините на 13-годишна родилка, които очакват държавата да им подари апартамент като награда за първо бебе на годината — б.а.), защото просто са родили дете. Адски трудно е, а проблемът е, че всеки се спасява сам — намира сам начини през баби, познати и приятели как да се справи с грижата за едно дете, камо ли за две или три деца”, размишлява актрисата.

И всичко това от устата на жена, която е родила цели три деца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ