Галена разкри, че е болна, но не разочарова феновете си (Снимки)

1548164535-g7

Галена отпразнува 15 години на професионалната сцена с луд купон в столичен клуб. От екипа на звездата и дискотеката се бяха постарали да направят един незабравим празник за любимата певица на България, видя репортер на „ШОУ“.

Часове преди звездната извява Галена промотира новото си парче „Сърце“, което по-късно изпя на живо пред препълнения клуб. Нейни фенове от всички краища на страната се бяха събрали на едно място, за да се наслядят на празника на любимката си.

Галена се извини на всички, че е уважно болна и почти няма глас. „Винаги на най-важните концерти ще се разболея. Вкъщи всички са хванали грипа и не ме подмина и мен:, каза тя. Това не я спря да изпее голяма част от песните си абсолютно на живо, с което показа за пореден път уважение към своята публика. Събралата се тълпа я подтикна към това да изпее и част от старите си хитове. А участието се превърна в един неспирен купон до сутринта.

Цялото заведение избухна на актуалните й хитове „Феноменален“; „Дай ми любов“; „Хавана тропикана; „Пей,сърце“, но и на стари шлагерни песни като „Нищо общо“, „Чупката“ и дори дебютната й песен „Можеш ли“. За нея певицата призна, че още се е лутала накъде да поеме, а за видеото се гримирала сама.

Изпълнителката бе изненадана от огромна 5-етажна торта, подарък от любимия й мъж Галин, който бе неотлъчно до нея през цялата вечер. От дискотеката в Студентски град пък подариха на Галена 3-литрово шампанско с щампа с нейния лик и лично послание. Музикантите от „Виво Монтана“ също се включиха в изненадите, минавайки през задния вход се качиха на сцената при нея и изпълниха на живо вечно актуални парчета. На Галена толкова й хареса да бъдат заедно на сцената, че им предложи да помислят за вариант, в който по-често да пътуват заедно по участия.

От колегите на голямата звезда наш репортер забеляза Борис Дали, който се качи на сцената при нея и запяха дуета си „Намерих те“. А Галена го помоли да я поздрави и с големия му хит „Пиян“.

Чалга звездата сияше в дълга червена рокля с огромна цепка от едната страна. Визията й определено бе на една голяма звезда, която заслужава цялата тази обич на совите почитатели, които накрая прегракнаха от скандиране на името й. А всеки от тях получи специален луксозен календар и картичка, които Галена бе подготвила като подарък. Макар да бе видимо болна, тя не отказа снимка на нито един желаещ и като истински боец остиска до сутринта. „Човек съм и имам своите проблеми – било здравословни, емоционални и т.н. Никога обаче не позволявам това да си проличи на сцената и да го предам на хората, които да дошли да ме видят и да се забавляват. Това си остава скрито за мен“, каза тя.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ