Деси Банова бясна на Наталия Гуркова, оплака се на президента

Росен Плевнелиев Деси Банова

„Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото ѝ предаване изцяло копира „Истории на успеха“. Заради нея оставам без работа“, ядосвала се Деси Банова, съпруга на 4-тия президент на Република България Росен Плевнелиев.

Близки до нея разкриха, че бившата синоптичка била дълбоко обидена на Наталия Гуркова заради новия формат „Те са“, чиято концепция била идентична с тази на авторското предаване на Деси – „Истории на успеха“, пише таблоидът „Галерия“.

Според изданието, Деси, която от скоро е майка, твърдяла, че бившата Мис България се е възползвала от излизането ѝ по майчинство, за да открадне идеята и аудиторията ѝ.

Вдовицата на разстреляния Джордже Михалевич обяви съвместния си проект с режисьора Стилиян Иванов миналата седмица.

Публикувано във факти.бг:
В „Те са“ под формата на интервюта ще бъдат представяни утвърдени в своята област хора, които ще говорят за пътя си към успеха.

„Това невинаги ще бъдат добре познатите лица от екрана“, обясняват от екипа на предаването, което стартира на 1 февруари и ще се излъчва всеки петък в YouTube и Facebook.

В действителност така представен, проектът на Наталия Гуркова много напомня на „Истории на успеха с Деси Банова“.

Бившата синоптичка също канеше хора, които са постигнали много да разкажат за своя път към успеха. Друго съвпадение е, че предаването се излъчваше в петък, както и това на Наталия.

Другото общо е, че и двете нямат журналистически опит. Сега, когато предаването на Деси има своя аналог, авторското ѝ предаване трябва да претърпи сериозни промени, за да намери място отново в програмата на Нова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ