Трагедията е огромна: Шампион на България загина в адска катастрофа в София (Снимки)

ba59ced4db1795447992047da7304c42

Шампионът по фитнес и инструктор Мартин Пашалиев е починалият в тежката катастрофа на бул. „Сливница“, малко преди кръстовището с бул. „Константин Величков“ от снощи.

Пътният инцидент стана в платното в посока „Люлин“ малко преди 17 ч. Автомобилът БМВ се е ударил в дърво, като двамата пътници са били заклещени. Мястото е било отцепено от коли на пожарната, като се е наложило служителите й да режат ламарините.

За смъртта на Мартин Пашалиев съобщиха негови приятели във „Фейсбук“. Младият мъж има две първи места на фитнес турнири от Стара Загора и Бургас, сребро от София и броз от Сърбия. От 2016 г. насам Пашалиев се отказал от турнирите и е станал инструктор, като е подготвял състезатели за тях.

Мартин планувал следващата седмица да си купи нова кола – БМВ М4. „Днес трябваше да разглабяме колата, а другата седмица да я сменя с М4. Не мога да повярвам направо. Дори не знам как я е карал, тя гаснеше и неможеше да вдигне повече от 80“, споделя в социалната мрежа негов приятел.

Пашалиев е бил за волана по време на фаталния удар, спътникът му е оцелял, но е със счупен таз.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ