Разкритие: Корнелия Нинова с втора сватба (Снимки)

Заснемане

Лидерката на БСП Корнелия Нинова навърши половин век преди дни. Трескавата подготовка за личния празник на социалистката започна още от тъмни зори, видяха фотографите на „Ретро“.

Първите, които сюрпризираха червената лидерка, бяха нейните телохранители, на които очевидно Нинова не плаща особено добре, щом за 50-годишнината не я уважиха с букет, а с червена роза за 5 лева. Въпреки скромния жест Корнелия бе толкова екзалтирана, че тръгна от къщи към парламента, без да облече палтото си, което носеше на ръце.

Явно еуфорията на шефката на столетницата е била толкова голяма, че дори не е успяла да завърши сутрешния си тоалет, което наложи да се преобува в колата, сменяйки ботушите си с елегантни маркови токчета, преди да влезе триумфално в Народното събрание. В суматохата обаче Корнелия не бе забравила да сложи на ръката си луксозен часовник в лилаво, който бил ново попълнение в колекцията ѝ и струвал доста пари.

В парламента Нинова опъна дълга софра, а първите, които ѝ честитиха, бяха именно политическите ѝ опоненти – парламентарната група на ГЕРБ и Цветан Цветанов. Те ѝ връчиха символично бял гербер и сумата от 5 хиляди лева, подкрепяйки спонтанната ѝ кампания на тазгодишния си рожден ден да не приема букети и материални подаръци, а пари, които да дари на младите български надежди в областта на математиката и информатиката. После празненството и рожденичката се преместиха на „Позитано“, където отново имаше щедра почерпка, а за да сервират класно вино на социалистите, Нинова бе ангажирала цяла рота сервитьори, облечени тематично – с червени вратовръзки. Тържеството ѝ там бе уважено от каймака на БСП, както и лично от вицепрезидента Илияна Йотова.

Президентът Радев обаче не се появи и се отчел само с телефонно обаждане пред приповдигнатата рожденичка. Честванията по повод 50-годишнината на Корнелия не свършиха и с банкета в партийната централа. Вечерта Нинова събрала хората от най-близкото си обкръжение на тайна вечеря, когато всъщност се случила кулминацията на рождения ѝ ден. Само ден по-късно бесепарката пусна своя снимка с благодарствено слово към всички, сетили се да я поздравят, на която се вижда, че на дясната ѝ ръка блести брачна халка.

Въпреки че със съпруга ѝ Митко са женени от вече 30 години, никога досега Нинова не е носила венчален пръстен. Близки до лидерката на БСП издават, че сантименталното бижу било големият подарък от съпруга ѝ към нея, а романтичната изненада успяла дори да я разплаче от умиление. Дали обаче двамата ще вдигнат втора сватба и ще подновят брачните си обети, остава загадка. Ако се случи, то през настоящата година ще има две големи женитби в парламента – тази на Корнелия и тази на Цвета Караянчева, която също сподели, че със съпруга ѝ Илия, с когото имат граждански брак, през 2019-а плануват да сключат и църковен.

Лидерката на БСП и гардът ѝ пристъпват с бойна крачка към автомобила ѝ.

Охранителят на Нинова е джентълмен и я посреща още пред входната врата на дома ѝ.

Социалистката смени ботушите с елегантни токчета в колата.

Антуражът на шефката на БСП пренасяше подаръци цял ден.

Бляскавият пръстен се появи на ръката на Корнелия ден след 50-годишнината. Рожденичката грее й със скъп часовник на китката.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ