Звезда от „Фермата“ стана майка

1548317567_francheska1

Животът на италианката Франческа Саита рязко се промени след участието й във „Фермата“ 3. За кратко време успя да промени мнението си за мъжете и да намери любовта в България.

Устатата риалити звезда се залюби с лекархирург. Двамата се запознават в социалните мрежи, като Христо пръв се осмелява да й пише. По това време много хора пишат на риалити героинята, но тя отбелязва, че Христо не се е опитвал да я сваля, а просто е похвалил представянето й. Двамата се срещат след 10 дни. Христо е от Пловдив, но живее в Благоевград.

В началото връзката им имала известни проблеми, тъй като малко преди това Христо приключил дългогодишна връзка. Не след дълго Франческа става бременна. Репортер на „ШОУ“ разбра, че вчера звездата от фермерското шоу е родила първородната си дъщеричка. „И ръцете ми аплодираха света, защото светът е мястото, където те видях.Добре дошло мило мое дете. Мама и Татко ти пожелават щастлив живот“, бяха първите думи на италианката след като стана майка.

С таткото си говорят и за сватба през лятото.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ