Лъснаха имената на участниците в „Като две капки вода”, а поп-фолк звезда ще е в журито

768x432 (1)

Състезанието за имитатори се завръща напролет в ефира на Нова, а звездата от „ВИП Брадър” 2018 Папи Ханс заедно с любимото протеже на Криско са първите сигурни участници, които ще разпишат договори с продуцента Маги Халваджиян. това твърди в. „Уикенд“.

Говори се, че Тита била лично препоръчана от своя шеф Криско, който е в много близки отношения с Маги Халваджиян. Последният се оплаква, че било трудно всяка година да търси 8 души за шоуто, които хем да могат да пеят, хем да танцуват, хем да са добри в имитациите. Затова бил отворен за всякакви предложения и на драго сърце приел да извади на сцената младата Тита, която е първият артист, продуциран от габровския рапър. Миналата година продуцентът покани в „Капките” Гери, а сега е ред на нейната колежка.

Папи Ханс доскоро въобще не влизал в плановете за „Капките”, но във „ВИП Брадър” майсторът на кекса показа, че го бива и в имитациите. На няколко пъти той успя да заблуди зрителите, докарвайки глас и интонация досущ като на продуцента на риалитито Радо Тушев, справи се отлично и като имитатор на Тони Стораро. Предстои да видим как ще се справи и като двойник на звездите от музикалната сцена. За да има интрига, не е изключено в шоуто да вкарат и бившето гадже на Папи – Дара, която също като Тита се познава с Криско и Халваджиян от „Х Фактор”.

В „Капките” тази пролет със сигурност ще има и фолк звезда. Според слуховете, се водят преговори с няколко музиканти от лекия жанр, а най-спряган като бъдещ участник е Илиян.

Актрисата Ани Михайлова също е сред вероятните участници в състезанието за двойници. След спирането на „Шоуто на Канала” преди близо година тя усилено търсела нов тв проект, в който да се изявява. „Капките” ѝ се струвал най-подходящ.

Очаква се в предаването да бъдат привлечени и актьори от новите сериали на телевизията „Дяволското гърло” и „Господин Х и морето” с Алекс Сърчаджиева и Калин Врачански.

Последният вече е печелил формата и едва ли ще участва в него втори път. Възможно е обаче да бъдат поканени по-слабо популярни актьори от двете продукции. Те ще вземат по-нисък хонорар, а в същото време участието им в хитовото шоу ще бъде вид реклама за новите сериали.

Завръщането на „Като две капки вода” означава завръщане и на неговите несменяеми водещи Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Макар зрителите от години да роптаят срещу тях, продуцентът ги харесва и твърди, че никога не би ги уволнил. Рейтингите също са категорични, че въпреки критиките срещу двойката, тя привлича най-много зрители пред екраните.

Любопитен въпрос е и кой ще влезе в журито. За там от месеци се спряга името на фолк звездата Преслава, която трябваше да е ментор в „Гласът на България” по bTV, но в последния момент е била отрязана. Тя вече е била финалист в „Капките” и нищо чудно да се завърне като оценяващ, както преди време стана с Милица Гладнишка. Не е изключено такова предложение да бъде отправено и към Калин Врачански, в случай че журито се сменя всяка седмица, както бе миналия сезон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ