Наум Шопов издаде тайна и нажежи страстите

1548298965-naum-2

Наум Шопов нагорещи страстите, след като загатна леко за настроенията на героя си – д-р Борис Тасев в новия сезон на „Откраднат живот”, който се чака с огромно нетърпение от аудиторията. Но не само това – а и показа в каква чудесна форма е, което буквално подлуди многобройните му фенки.

Актьорът публикува снимка с престилка в болнична обстановка, на която обаче е твърде сериозен, навярно пред някаква лична дилема – най-вероятно свързана с екранната му половинка Ина Фотева (изиграна блестящо от актрисата Ирина Митева), която в края на предишния сезон изгуби бебето си. Това накара и почитателките му да се закачат с коментарите си под фотоса, на които той стриктно отвръщаше.

Откакто влезе в образа на д-р Борис Тасев в култовия медицински сериал Наум Шопов е истински магнит за жените. В реалния си живот обаче, актьорът, който е студент по медицина, съвсем не е разбивач на женски сърца. Даже напротив.

В края на миналата година той предложи брак на дългогодишната си приятелка Теа Минкова, падайки й на колене. И доколкото сме чували от нейни публични изказвания – ревността не е на дневен ред в тяхната връзка, поне не в дози, които биха навредили на отношенията им. В противен случай Теа едва ли щеше да издържи дълго на постоянните комплименти и предложения, които получава любимият й.

„Много е странно как може в живота ти да влезе един на пръв поглед случаен човек, но с времето да стане толкова важна част от него, че да не искаш да си представиш абсолютно нищо без него”, написа Наум Шопов преди броени месеци за приятелката си Теа под тяхна обща снимка в социалната мрежа.

В един от коментарите под настоящия си кадър пък, актьорът бе много изненадан да прочете, че някои от най-запалените му фенове биха се радвали в сериала заедно с него да видят и годеницата му в живота – Теа Минкова. Дали обаче продуцентите мислят по същия начин и ще поканят бъдещата г-жа Шопова, предстои да разберем съвсем скоро.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ