Кирил Добрев подхвана Мира Иванова с шеги и закачки, но водещата го скастри с тежък виц за Цветанов и Станишев

10

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослава Иванова направи интересен анонс за предстоящия 49-ия конгрес на БСП, който ще се проведе след няколко часа в залата, където и премиера Бойко Борисов и ГЕРБ проведоха важната си среща.

За да говори за случващото се в БСП водещата бе поканила Кирил Добрев. Той се включи от НДК, където ще е и конгреса.

„Слушах много внимателно какво каза и съм много изненадан“, каза той.

„Защо?“ – го попита пък водещата.

„Заради анонса за драми и проблеми, които се чакат на конгреса на БСП. Няма такова нещо. Ние няма да правим оперативка, каквато направи ГЕРБ“, отвърна Добрев.

„Ами то винаги е така на вашите конгреси. Дайте да говорим сега сериозно“, скастри го водещата.

„Все си мислите, че сте пред ГЕРБ, но далеч не е така. По-скоро ГЕРБ малко губи и от преднината си и от там разликата се стопява, а не че вие печелите повече подкрепа“, продължи Иванова.

„Изборите са много скоро, хората ще го покажат това“, отвърна й депутатът от БСП.

„Елена е едно от лицата, които се стягат за водач на листите на БСП. За последните няколко часа тя събра огромна подкрепа. Затова вярвам, че тя е невинна. А обвиненията й дойдоха след говорене на депутат от ГЕРБ. Тя е лицето, което води борбата срещу корупцията“, коментира Кирил Добрев по повод обвиненията срещу Елена Йончева.

Малко като виц може да ви прозвучи с събота сутрин, но вчера Цветан Цветанов сякаш защитаваше Сергей Станишев.

„Не съм гледал Цветанов. Но БСП има достатъчно защитни механизми в себе си и знае какво да прави“, отвърна й накратко Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ