Вярно куче на Бойко се опита да захапе Елена Йончева, но бившият мъж на президентшата му изби зъбките

Тома Биков

Елена Йончева да подаде сигнала до прокуратурата, ако има нарушения.

Това каза интервю за БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Очаква се депутатът на БСП да изнесе разследване за корупция по най-високите етажи на властта.

„Чувам, че прави някакви разследвания, това е работа на принципа на сайтовете за фалшиви новини. Това не е журналистическо разследване. Журналистическо разследване означава в крайна сметка да отидеш в прокуратурата и да подадеш сигнал. Какви са разкритията за българските пътища, част от някаква престъпна схема без срещу това да са представени нито едно доказателство“, каза още Биков в предаването.

Георги Свиленски от БСП го репликира, като каза, че след подаването на сигнала, прокуратурата трябва да си свърши работата. Другите партии казват, като имате нещо, подавайте сигнал в прокуратурата, но колко сигнала бяха подадени в прокуратурата и те останаха скрити от общественото мнение“, запита реторично той. И добави: „Затова и сигнала, който Елена ще представи следващата седмица, е именно българските граждани да видят. Извикваме на висок глас – да се спре атаката срещу хора, които искат да показват корупционните практики и злоупотребите в държавата и никой не може да забрани, на която й да е политическа сила да го прави“, каза Свиленски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ