Димитър Главчев предпочел Алберт Попов пред конгреса на БСП: Елена Йончева ще свали Корнелия Нинова

димитър главчев

Заради поканата да ви гостувам си направих труда да проуча как е минал конгресът на БСП, защото по това време предпочетох да се отдам на по-приятни занимания, каквото например бе да наблюдавам спускането на Алберт Попов. Но не видях да има нещо ново. Техните мантри са си едни и същи. Това каза в Нова телевизия народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев.

,,Онова, което ми направи впечатление от вчера, е, че много се занимаваха се ГЕРБ. Беше просто един рецитал на Нинова и Йончева, тъй като няма каква политика да предложат. Те не се занимаваха с това, което ще предложат на българските граждани, а тяхната „Визия за България“ е подходящ документ за парламентарните изборите, които минаха преди две години“, допълни той.

,,Нека да видим какво ще извади. Няма нищо нередно в това“, отговори Главчев на въпрос относно заканата на Йончева да разкрие корупция във високите етажи на правителството.

По думите му Елена Йончева беше героизирана до такава степен, че това би могло не само да спечели първото място в листата на БСП, но и да я превърне в потенциален кандидат за лидер на опозицията.

,,Конфликтът в малката коалиция е просто поредният такъв. Знаем как приключват такива конфликти. Въпреки всичко се надявам, че няма до доведат до сътресения в голямата коалиция“, завърши Димитър Главчев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ