Задава се особено гнусен сезон на „Като две капки вода“! Ще ви се повдигне от тези участници

като две капки вода

Луда надпревара тече и между двама враждуващи гримьори, станали популярни в псоледните месеци. Цецо Андреев и Валентин Кулагин също имат мераци за имитаторското шоу.

Първият показа във „ВИП Брадър“, че му се отдава да имитира, макар да си личи, че по пеене е бил двойкар.

Неговият колега Валетин Кулагин, с когото враждуват открито, също  потенциален участник в „Капките“. Той открито заявил, че ще им вдигне рейтинга с такова шоу, за каквото дори не са сънували. И като нищо ще го направи, след като изнесе цял сезон на „Брадъра“ на плещите си.

Двамата с четките обаче имали категорично изискване другият да не бъде част от шоуто, което провалило първоначалния замисъл на екипа да ги сблъска в предаването и покрай скандалите им зад кулисите да си вдигнат рейтинга.

Водещи отново ще са успешният тандем Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но все още се водят преговори с журито. Феновете на шоуто искрено се надяват Маги Халваджиян да замени старите муцини на оценяващите. Върви голяма дискусия за отстранявате на Фънки, който бил най-отрицателното нещо за шоуто.

Блиц



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ