Голяма драма: Любо Нейков се задушил в леглото, комикът ударно сваля килограми

Заснемане

Любо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикът бил нахъсан да не се отказва да влезе във форма, защото проблемите, които свръхтеглото му причинявало, вече застрашавали живота му.

Освен хипертонията и високия холестерол Любо получавал и пристъпи на задух. Най-опасни били тези, които го спохождали нощем, докато спял, защото наднормените му килограми притискали дроба му, а това било фатално за притока на кислород в тялото. След като изпробва какви ли не режими и ползва услугите дори на топдиетолози от Франция, Нейков най-после намерил подходящата за него диета, която предизвика фурор в цял свят и вече има милиони последователи.

Става дума за режима „Зоната“, за който шефът на „Комиците“ научил от колежката си Марта Вачкова. По време на снимките на „Откраднат живот“, на който Любо и Евтим Милошев са продуценти, Нейков забелязал положителната промяна във фигурата на Марта, както и факта, че тя никога не искала да хапва от кетъринга, който продуцентите подсигурявали за актьорите и снимачния екип. Тогава Любо и Вачкова се заговорили за отслабването ѝ и тя го светнала за „Зоната“. Под нейните препоръки и напътствия актьорът стартирал режима и само 3 месеца по-късно вече бил с 15 кила по-лек.

Храната си обаче не приготвял сам, а му я доставяли от специална фирма. Покрай него да поръчва менюто си оттам започнала и съпругата му Гинка, която приготвяла хапване само за детето им, за да не може те двамата да се изкушават. Най-големият стимул на Любо била самата Марта, която пък успя да стопи 17 килограма без йо-йо ефект. Екранната сестра Жекова от „Откраднат живот“ признава, че се запалила по „Зоната“ от своя позната, която ѝ казала, че ще ѝ помогне не да е слаба, а да бъде здрава.

Така дамата започнала да ѝ приготвя по 5 хранения дневно според изискванията на диетата, а резултатът не закъснял и към услугите ѝ проявили интерес мнозина актьори, журналисти и музиканти. Сред тях е и любимият на Марта Владо Пенев, който също се вдъхновил от нейните резултати. Той постигнал рекорден ефект – стопил 20 килограма, но съчетавал диетата и с тренировки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ