Учениците от София ще гледат безплатно звездите на Sofia Open! А 18 хлапета ги чака фантастична награда

Димитър Кузманов

Учениците от столичните училища ще могат да гледат безплатно първите дни от Sofia Open 2019. Пропуските за желаещите да видят на живо АТР турнира ще бъдат осигурени от Българска федерация по тенис.

Организаторите поставят основен фокус на третия ден от турнира – 5 февруари. Тогава те са предвидили всички деца 14-годишна възраст да влизат безплатно, като също така са организирани много допълнителни забавления и награди.

За пръв път в историята на турнира, чрез томбола от предварително регистрирали се на 4 февруари и 5 февруари деца, ще се определят 18 щастливци, които ще придружат участниците в елиминационната фаза при излизането им на корта в заключителната фаза на турнира.

Освен това организаторите са предвидили и много атракциони за хлапетата. Така, вместо да скучаят децата по време на грипната ваканция, можете да ги доведете в „Арена Армеец“. Вие ще гледате тенис, те ще се забвлявт!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ