Пищова разкри интересни тайни на четири очи с бивш подземен бос

2149b5117af786227c1076d3da7e95ca

Димитър Маринов-Митьо Пищова беше засечен в Пловдив по време на среща с приятели, предава „ШОУ“. Един от приятелите на Пищова е емблематична фигура на ъндърграунда от миналото в Пловдив – Ангел Личканов – Личкана. Той също така е и спонсор на конкурс, който Пищова организира в Банско. Пред репортер на изданието търновецът разказа за живота си, за продължаващия апетит към жените, за работата си и за политиката.

– Намираме ви в компанията на на Ангел Личканов, защо сте с него?
– Ние сме приятели още от времето на Тодор Живков. Тогава заедно работихме за социалистическия труд. Това се изразяваше в следното: някои да станат по-богати, някои – по-бедни.

– А вие забогатяхте ли?
Аз не съм много богат, ама имам пари за семки, за яхта, за нова кола и за 32 манекенки да ги поддържам.

– Още ли продължават вашият ентусиазъм за организирате партита, конкурси, секс оргии?
– Правя от Мис Цици до Мис Плеймет, Мис България Зима, което ще се проведе в Банско на 2 март, сега на 23 февруари има конкурс за фотомодел в Банско, където има ски.

– Имате ли си приятелка?
– Имам 20. 10 любовници законни и 10 дето спя с тях тайно, щото трябва да ме уважават. Аз нямам много жени, имам само 3548 до снощи. Записал съм ги в тефтер, мога да ви го дам, ако не ми вярвате.

– Како друго правите, когато не спите с мадами и не организирате конкурси?
– Аз цял живот държа ресторанти, хотели във Велико Търново и на Слънчев бряг. А пък конкурсите са ми страст. Истината е, че съм в Пловдив, за да се срещна с Личкана, дава 5 хиляди лева. Той е спонсор на конкурса Мис Зима в Банско и председател на журито. Дойдох лично да поканя Личкана и да му дам фактурите и всичко, което трябва, да се отчета.

– От къде намирате финансиране за останалите конкурси?
– Много дълго живях и много приятели имам. Те ми помагат. Правя много конкурси. Аз държа всичките права в България. Собственик съм на агенция „Мис България“ и на „Вип Моделс България“. Тази агенция държи всичките права в държавата – Мис Модел, Фотомодел и всичките конкурси, които вие сте чувала, плюс еротичните.

– Дават ли се още пари под масата, за да спечели определено момиче?
– Аз не ми трябват пари и не взимам. На мен ми трябват пет хиляди лева, за да направя определен конкурс, като събера пет хиляди лева и спирам да търся. На мен пари не ми трябват, на мен ми трябва живот.

– Хубав ли е животът ви към настоящия момент?
– Моят живот е хубав, ама преди беше по-хубав. Имах по 10 любовници, сега имам по една-две.

– Сега как сте здравословно, оправихте ли проблемите си?
– Оправих се, да, бях в болницата за язвата, ама и тя се оправи. Вече съм добре, почвам да работя по конкурса, за да мине всичко идеално. Добре съм, карам колата, пътувам постоянно.

– Все още ли имате апетити към политиката?
– Аз съм водач на Търновски окръг за евроизборите от моята партия – Българско национално обединение. В листата за сега има 4 души, но ще вляза само аз.

– Кой ще финансира кампанията ви?
– Аз и някои хора. Ще се раздават на корем кебапчета, вино, бири. Това е мой патент, знаете. Аз се явявам на избори от 1991 година, не съм прескачал. И след това, ако не вляза за европейските, ще се явя на местните за кмет на Търново през октомври. Аз за кмет на Търново никога не съм прескачал, ще се явя за седми път.

– Как оценявате сегашните политици в България?
– Как, как, всички са пеликани и джендъри.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ