Край: Решиха бъдещето на „Господари на ефира“

896-504-gospodari-na-efira

Култовото шоу „Господари на ефира“ няма да продължи да бъде излъчвано по Нова телевизия.

От началото на годината предаването не върви в ефир, защото се водят тежки преговори за продължаването на договора му. „Продължаваме преговорите с всички възможни и желаещи „Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, заяви наскоро Джуди Халваджиян.

Медията ни узна, че шоуто, което се радва на рекордно висок рейтинг, няма да стартира в телевизията, в която до сега се подвизаваше. Причината е неяснотите около собствеността на медията.

Припомняме, че юли месеца миналата година Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) забрани придобиването на „Нова Броудкастинг Груп“ от компанията на чешкия магнат Петер Келнер. Така че в момента не е много ясно кой ще е новият собственик на телевизията.

Тази несигурност е била основната причина „Господари на ефира“ да тръгне по нов път. Шоуто е едно от най-гледаните в страната, като освен със забавни скечове, се отличава и с разследвания за безумията, които се случват в страната.

Предаването е апетитна хапка за няколко телевизии, които вече се облизват да се преборят с конкуренцията.

Източник: „БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ