Скандал! Румен Радев изхвърли от президентството журналистката на Делян Пеевски и Борисов

илияна беновска

Собственичката на радио К2 и тв водеща в телевизията на Делян Пеевски Канал 3 Илиана Беновска е останала без акредитация за отразяване на събития в президентството. Това обяви самата тя от ефира на предаването си.

Беновска обясни, че е получила мейл със следното обяснение: „Вашата акредитация за отразяване на събития на президентската институция е отнета заради поведение, несъвместимо с журналистическата етика.“

Така  по време на отчета за 2 г. от встъпването в длъжност на Румен Радев, Илиана Беновска нямаше как отново да се опит да го замери с червена ябълка.

По време на заключителната пресконференция на президента Росен Плевнелиев в първите дни на 2017 г. служителите на НСО изведоха журналистката от сградата на „Дондуков“ 2, като преди това й попречиха да хвърли ябълка по напускащия поста си държавен глава. Беновска стори същото и при първата пресконференция на избрания за президент Румен Радев.

В Канал 3 Беновска е яростен защитник на Делян Певски и Бойко Борисов. Нейното радио пък се ползва от облагите на не една и две държавни реклами.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ