Проговори адвокатът на Стайко Стайков за отвличането и побоя на клиента му

Image_7267549_126

Търсеният от „Интерпол” Стайко Стайков е в „Пирогов”. Синът на арестувания бизнесмен Миню Стайков влезе в списъка на международно издирваните след операция срещу производство на нелегални цигари, пране на пари и данъчни престъпления.

По-рано днес се появи информация, че Стайков е постъпил в болничното заведение, тъй като преди това е бил отвлечен, пребит и захвърлен с множество травми край София.

Адвокатът на Стайко Стайков Любомир Таков каза, че тази сутрин е депозирал молба в Специализираната прокуратура за сътрудничество по случая „Стайков“ и едва след това е разбрал, че клиентът му се намира в „Пирогов“. По думите на адв.

Таков близки на Стайков са го открили в района на парк „Витоша“ в безпомощно състояние, след като той сам им се е обадил и е поискал помощ. Таков се надява в рамките на деня да се срещне с клиента си.

От болницата потвърдиха, че имат такъв пациент, но той сам е потърсил помощ в лечебното заведение. Приет е за прегледи и наблюдение.

На този етап няма никаква информация за състоянието му.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ