Да рекламираш София Оупън с ятака на Цветан Василев!? Ей затова Григор не иска да стъпи в столицата

горан джокович

Дойде на Новак Джокович чичо му, да ни обясни как си говорел с президента на Сърбия Александър Вучич за турнира в София!

Аман от сръбски номера! Като тези, че Ноле щял да дойде да погостува на турнира, а Леонардо ди Каприо си презареждал частния самолет, за да има гориво да стигне за финала на „София Оупън“.

На пресконференцията никой не попита Джокович точно с най-мразения сръбски политик ли ще промотира пред медиите турнира в София. Този същия Вучич, заради когото хиляди излязоха на протест в Белград!? И чийто политически противници са мачкани, а вече и бити, както видяхме от последния гост на Светльо Йванов.

С Вучич, ятака на крадеца Цветан Василев, завлякъл 4 милиарда лева от българския народ!?!?

Държавата затова ли дава по един милион на година за този турнир? За да дойде чичо Джокович да рекламира приятелите си? Да направи школа на племенника в София. Същото обеща и чичото на Надал. Очакваме чичото на Мъри, а може и този на Вавринка. Дето се вика от тук са „Чичовци“…

Затова май и Григор каза, че това е частен турнир в София. На едни частни чичовци. Апропо, този Джокович не е ли бил директор точно на турнира в Белград, дето изчезна от календара?

Днес не стана дума за школата на бащата на Григор в Хасково, нито за тази на Цвети Пиронкова в Пловдив…Тях кучета ги яли, федерацията ще развива проект с Ноле, с Рафа, с Графа.

Абе Гришо, Цвети, вие чичовци нямате ли? Пратете ги в София, може тогава да ви забележат…

А докато дойдат, ще слушаме „Чичовци“. На сръбски.

 


One comment

  • Lenko

    30.01.2019 at 0:04

    Срам и позор! Вместо да подкрепяме собствените си спортисти и проекти ще рекламираме сръбските! А крадеца Василев трябва незабвано да бъде екстрадиран и съден.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ