Пуснаха на промоция почернената Алекс Сърчаджиева

Александра Сърчаджиева

Сатиричният театър пусна на промоция постановката „Терапевти“ в участието на Алекс Сърчаджиева. През февруари публиката може да избира между 5 от най-новите заглавия в репертоара на Сатирата, в които участват директорът на трупата Калин Сърменов и актьорите Силвия Лулчева, Димитър Баненкин, София Бобчева и др., съобщава „Телеграф“.

Актрисата Александра Сърчаджиева, която преди по-малко от месец загуби съпруга си Иван Ласкин, веднага се завърна на театралната сцена, въпреки голямата си болка. Едно от представленията с нейно участие дори бе пуснато в новите промоционални предложения на Сатирата.

Акцията „Театрален уикенд“ дава възможност на любителите само за 18 лв. да закупят три билета за три различни представления от периода 2-4 февруари. Постановките, между които може да се избира, са общо 5 и са от най-актуалните заглавия в репертоара на Сатирата. Романтичната комедия „Терапевти“ с участието на Сърчаджиева ще се играе на 4 февруари от 19.30 ч.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ