Рецидивист не спря на стоп палка, помете и патрулка

КАТ полиция

Полицията в Пловдив е задържала снощи 44-годишен асеновградчанин за хулиганска проява, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в града. Около 22,15 часа, на бул. „Христо Ботев“, мъжът управлявал лек автомобил „Пежо“ и отказал да се подчини на подадения сигнал със стоп палка от служители на сектор „Пътна полиция“.

Водачът бил последван от униформените и принуден да спре за проверка, но веднага след това потеглил и блъснал служебния автомобил, нанасяйки му материални щети, уточниха от полицейския пресцентър. Няма пострадали. Мъжът е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Допълнителна справка показала, че той е с криминални регистрации.

За нарушение на Закона за движение по пътищата спрямо него е взето административно отношение. Случаят е докладван в районната прокуратура и срещу извършителя е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа в Четвърто РУ.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ