Наш национал покза защо отряза ЦСКА и Левски: Лудогорец не е България!

серкан юсеин, лудогорец

Новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин заяви, че “орлите” са най-добрият отбор в България. Младият полузащитник допълни, че целта му е да играе голям футбол.

„Адаптирах се, всички в отбора ми помагат. Отношението е много топло и не мога да се оплача. Не беше трудно решението. Не трябваше да мисля много. Лудогорец е най-добрият в България и няма как да откажеш на такъв отбор с високи цели. На мен целта ми е да играя голям футбол“, заяви новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин за “Дарик”.

„Както всеки един футболист тук и аз се боря за мястото си. Ако треньорът прецени, че съм готов, значи съм готов. Знам си качествата и вярвам в себе си. Когато работя усърдно, нещата се получават. Имаше 2-3 предложения от чужбина и две от България. Това е, не са много. Организацията тук е на топ ниво. Не е българската организация. Нивото е по-различно“, каза още Юсеин, намеквайки за офертите от ЦСКА и Левски.

„Да, готов съм винаги на 100% и чакам да се появя на терена. Амбициите са – Европа. Гоним Лига Европа, в Шампионска лига, ако може да влезем, Купата – всичко, което може да вземе. Нямам притеснения за това, че ще станем шампиони”, добави още младият футболист.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ