Неостаряваща: Стоянка Мутафова 70 години на сцена

стоянка мутафова

След броени дни Стоянка Мутафова ще навърши 97 години. Една от най-обичаните и талантливи български актриси ще отпразнува рождения си ден с грандиозен спектакъл, с който ще отбележи и 70 години на сцената.

„Най-напред исках да стана певица. Но аз съм мързелива, а при пеенето се изисква много труд“, споделя актрисата в интервю на Живко Константинов за предаването „Здравей, България“.

Тя разказа още, че преди началото на кариерата ѝ, нейното шеметно развитие предсказва случайно срещната на улицата гледачка.

С изключителна енергия, винаги с усмивка на лице и страхотно чувство за хумор, Стоянка Мутафова продължава да е на сцена и до днес и няма намерение да се отказва.

„На сцената да бъда здрава“,

това си пожелава легендата на българския театър броени дни преди рождения си ден.

„Кралицата на българската комедия“, както я описва Ройтерс, има в актива си изключително богата палитра от роли.

А юбилейният ѝ спектакъл ще бъде до известна степен изненада за самата рожденичка, разкриха организаторите. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Аня Пенчева и Кирил Ефремов. Билетите отдавна са разпродадени. Поради огромния интерес „Госпожа Стихийно бедствие“ е готова да повтори честването на 12 март, отново в зала 1 на НДК.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ