През изминалата нощ в Столипиново бе страшно, тълпа от 200-300 цигани на бунт след полицейска акция (Снимки)

10

Столипиново в момента гъмжи от полицаи и роми! Огромна тълпа се е събрала на ул. „Правда“, където по-рано униформени на нахлули в механа. От снимките, направени от очевидци, се вижда, че в заведението е изпочупено всичко – маси, столове, посуда, както и телефон на един от хората вътре. Задържани са четирима души, съобщава Trafficnews.bg.

Най-вероятната причина за това е полицейска акция за наркотици.

В същото време очевидец твърди, че същото се случва и в Асеновград. Имало голямо стълпотворение на хора и полиция.

Все още няма официална информация каква е причината за акцията. На мястото има 4 полицейски буса и няколко полицейски коли, преди минути дойдоха още два. Още на 7 – 8 места имало подобни акции. В момента има отворен автомобил, от който полицаите конфискуват стока, която пакетират.

Около 200 – 300 души викат „Мафия“! Според хората там полицаите, нахлули в механата, ги накарали да легнат на земята и се държали много грубо с тях. Те твърдят, че не са намерили нищо, нямало наркотици.

Преди минути оттам минала и полицейска кола, множеството започна да ги освирква и да иска… оставката на Карачанов. Цялата махала е настръхнала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ