Слави Трифонов се отказал от политиката ли? Нищо подобно! Той ще обърка картите на БСП и ГЕРБ

Слави Трифонов

БСП и ГЕРБ са дълбоко уверени в победата си – свидетели сме на остър политически мач, който загрубява. Това каза в интервю за „Фокус“ социологът Андрей Райчев.

Той добави, че шансът БСП да спечели изборите през месец май се увеличава. От друга страна атаките на ГЕРБ и персонализирането на говорителя на „БСП за България“ Елена Йончева са грешни. Козът, с който се цака всичко в тази държава, са корупционните обвинения, уточни Райчев. А кой печели от „корупционното разширяване“ – отговорът е БСП, коментира социологът.

По традиция трябва да се критикува лидера, трябва да се критикува линията, левите на власт, това са класическите аргументи, че ДПС ще се върнат и т.н. – това всичко е говорено и ГЕРБ винаги го говори. В момента ГЕРБ персонализира и центрира върху Йончева. Внесоха срещу нея обвинение, непрекъснато говорят, че тя е лоша, като пропускат много простия факт, че така само усилват думите ѝ, защото вниманието на публиката е привлечено върху нея и тя не се оправдава, не разказва за себе си, не снема имунитета си. При нея е по-лесно, защото тя е журналист човек, не е харчила обществени пари и т.н и нейните думи страшно се усилват, поясни социологът.

Андрей Райчев каза още, че в следващия европарламент ще влязат ГЕРБ, БСП и ДПС, но по интересно е, какво ще се случи със замисъла на Слави Трифонов, който със сигурност ще разбърка картите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ