Невиждана катастрофа затапи „Хемус“, пътят е осеян с колбаси и мръвки (Снимка)

Катастрофа между лек автомобил и микробус затруднява движението по автомагистрала „Хемус“ при отбивката за село Слънчево. Това съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР – Варна Ивана Милева, цитирана от „Фокус“.

28-годишен шофьор на лек автомобил застига и блъска в задната част микробус, който вследствие на удара е разпилял товара си. Ивана Милева уточни, че произшествието е станало на 1 километър преди Слънчево, в посока Варна.

Сигнал за инцидента е получен в 07.55 часа, екипи на полицията веднага са пристигнали на мястото на инцидента. 28-годишният водач на лекия автомобил е отведен в болница за преглед, като е бил контактен и в съзнание, но все още се изяснява дали е получил сериозни травми.

По информация на присъствали на случая шофьори микробусът е бил натоварен с месни продукти, които в момента са разпилени по пътното платно. Временно движението сe осъществява само в аварийната лента. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на „Пътна полиция“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ