Любимият депутат на Бойко: БСП е сайт за фалшиви новини, който е издържан от офшорка

Във вчерашното разкритие на Елена Йончева нямаше никакво разследване. Днес се разбра, че вие сте получили този компромат преди три дни и сте го плеснали без да проверите, че вече има заведено дело по този казус от страна на Министерството на културата. Това говори само за вашата тежка некадърност, но като цяло този компромат не се различава от останалите ви такива. Това заяви от трибуната на Народното събрание народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

,,Подобно разследване е допустимо за журналисти, но Елена Йончева не е журналист, а депутат в българския парламент. Всъщност тя стана журналист преди около две години, когато стана и депутат. А истинският журналист не стои във властта, тъй като тук, в парламента, трябва да се говори за идеи, обаче ние обсъждаме черните кампании срещу българското правителство. Честно казано, Йончева не е разкрила нищо дотук“, обясни още Биков.

,,Миналата седмица твърдяхте, че прокуратурата е бухалка на ГЕРБ, а пък тая седмица вече ѝ вярвате. Как става така, при положение че това е една и съща прокуратура? Превръщате собствената си партия в пощенска кутия, в сайт за фалшиви новини, който се държи от офшорна компания. Вие дълбаете пропаст на разделението и сеете омраза, но нека ви кажа нещо. В тази пропаст ще паднете първо вие, защото вие сте най-близко до нея. Никой не е спечелил от компромати. Това е изтъркано, това е клише. Тепърва ще усетите неговата валидност. Не приемаме и моралистичния тон на Нинова, която през 2007 г. я изриваха от корупционни скандали, въртяха се разни Р. Овч-овци. Няма да се подадем на вашия рекет. Разбираме целта ви да ни вкарате във вашата черна кампания, но това няма да се случи. Готови сте да я докарате тази държава до разпад, само и само Нинова да си постигне детската мечта да стане министър-председател“, каза депутатът.

,,Избирателите ще ви принудят да заплатите тази цена на поведение, което е политическа лудост. Въртите се в кръг, правите топки от кал, но с такава конструкция няма да имате успех. Знайте, че ролята на морален стожер е тежка роля и не се касае само до изваждането на офшорни сметки“, завърши Биков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ