Експерт втрещи с прогноза: Западът иска да превърне България в гето

11

Експертът по антитероризъм Христо Смоленов е на мнение, че Западът иска да превърне България в „европейско гето, където да транспортира нерешените проблеми на миграционната си политика“.

В сутрешия блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ той припомни, че нееднократно страната ни е предупреждавала по-либералните спрямо мигрантския поток европейски общности за опасността от подобен тип политика.

„Смесването на бежанци и терористи вече е нанесло необратими щети в Европа. Миграционната политика на канцлера Ангела Меркел заслужава фундаментална критика, а получава плаха такава. Големият проблем на Германия е, че на територията ѝ съществува компактна маса от цивилизационно различни хора. Проблемът на България и Европа е, че са на стратегически най-важното място в сегашното разделение на трафика на хора и наркотици. Проблемът на българското общество е, че трябва да мисли със собствените си глави, за да не ги загуби един ден“, допълни Смоленов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ