Цигани от Столипиново проплакаха: Биха ни за нищо!

Заснемане

Хората от малцинствения квартал Столипиново осъмнаха с висока доза адреналин след преживения ужас от снощи. Въпреки сблъсъците между полиция и местни жители, днес напрежението е значително по-малко. Няма и засилено полицейско присъствие в района. Свидетели на екшъна от снощи обаче разказват, че няма да забравят как униформените са нахлули в една от механите в квартала и са накарали присъстващите да легнат на земята, а поведението и отношението им към тях е било много грубо.

Пред TrafficNews.bg един от жителите, който е видял какво се случва, разказа, че полицаите са ги били за нищо. В тълпата е имало и много жени, които са станали свидетели на грозните сцени.

Припомняме, че при проведената полицейска акция снощи бе задържан известният наркодилър от Кричим – Кадрито. Действията предизвикаха напрежение в махалата. В 6-то районно управление са задържани общо четирима души. До ситуацията се стигна, след като униформените провели акция срещу разпространението на наркотици в пловдивския квартал. При ареста на наркодилъра, около 300 жители на махалата са опитали да възпрепятстват акцията, което е довело до ескалация на напрежението.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ