Нели Рангелова смая феновете си, сложи 20 годишните моделки в малкия си джоб (Снимка)

Image_5285551_128_0

Изглежда изминалите коледни и новогодишни празници и трапези изобщо не са се отразили пагубно на фигурата на Нели Рангелова. Даже напротив – певицата направо смайва почитателите си с перфектна форма, слагайки в малкия си джоб много 20-годишни момичета!

В последно време изпълнителката на „Мой стих” е много активна във фитнес залата – ходи почти всеки ден. Освен това от години гледа да спазва стриктно хранителния си режим, с който бързо влиза във форма, ако е допуснала няколко килограма отгоре. В менюто й често присъстват риба, пиле, плодове и зеленчуци, като певицата се старае да хапва разделно – хем да е сита, хем доволна от крайния резултат, когато се качва на кантара.

„У дома на почит са салати, риба, пиле – варено или печено. Пържено въобще не се готви вкъщи. Смятам, че успяваме да се храним здравословно. Освен това синът ми е спортист и много набляга на меса, протеини, плодове, зеленчуци, което и мен ме устройва. Не ме изкушава да се храня с някакви сладки и вредни храни“, признава Рангелова, която освен заради фигурата си, внимава с какво се храни и заради стомаха. „От време на време имам проблеми със стомаха, страдам от колит и се доверявам на специалисти, които не работят в ДКЦ-то“.

Веднъж на две седмици чаровната изпълнителка прави и пречистващ ден, в който е само на чай, мед и вода. Отдавна е забравила за сладкишите, макар да признава, че веднъж седмично си позволява и малки сладки прегрешения.

„Не обичам строгите диети, а и не е необходимо. Когато човек има малко дисциплина, здравословно мислене и хранене, получава, каквото иска”, споделя Нели, на която определено много добре й се отразява тази комбинация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ