Джена и Наско крият от всички голяма тайна

04c953187e0fa7209a24414c1687ae81_big

Без да вдигат много шум фолк певицата Джена и нейният съпруг Атанас Стоев-младши са станали столичани. Видимо щастливото семейство се е сдобило с истински палат точно под полите на Витоша, където отглеждат първородния си син, пишат от „Шоу“.

Малко повече от година Джена и Наско са новодомци в големия и пищен дом. За разлика от колежките си, Джена не коментира публично личния си живот и някак преместването в столицата е останало скрито от медиите и феновете ѝ.

Всички си мислят, че младото семейство продължава да дели покрив с родителите на Наско в с. Катуница, където се намира уютната къща на ръководителите на орк. Канарите. Известно време младите живяха там, но предвид ангажиментите им, са решили да се преместят в столицата.

Те дълго оглеждали жилища, докато не се спрели на това, което обитават в момента. Докато са на работа, за малкия им син се грижи бабата на Наско, която им е опора в домакинството. Тя е нагърбена с тази задача единствено докато родителите са на работа. През останалото време те се грижат и възпитават своя наследник, който се очаква да също да се развива в семейния бизнес – музиката.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ