Жената на Митьо Очите заплаши: Не опитвайте да смажете Димитър, синът му чете

Митьо Очите

„Чрез ровене в миналото се правят жалки опити да бъде смазан психически човекът, с когото живея от 2001 г. под един покрив, чиито деца отгледах и когото познавам най-добре от всички ви”, заяви Антигона Янулис – жената на Димитър Желязков, цитирана от „Флагман“.

Желязков вече шести месец е задържан в Истанбулски арест в очакване на бъде екстрадиран у нас, за да стартира наказателното производство за участието му в ОПГ.

Наскоро се появиха свидетели и доказателства по незавършени производства за убийства от 2000 г. и от 2005 г., свързвани косвено с Димитър Желязков.

Според Антигона твърдения, че Желязков би могъл да бъде замесен в подобно престъпление, са нелепи. Тя предупреди, че детето им Димитър, който е на 14 години и ходи на училище в Несебър, чете в интернет в какво би могъл да е забъркан баща му и преживява това изключително тежко.

Антигона добави още, че е била на свиждане при мъжа си след Нова година и той се е държал мъжки – не се е оплаквал от тежките условия в турския зандан въпреки усложненото му здравословно състояние.

„Нуждае се от нови две операции, които трябва да се направят, защото здравето му е влошено, но той не каза и дума затова, търпи и стиска зъби. Пита за внучето си, което роди Станислава – голямата му дъщеря, още не го е видял. Митко е уникален баща и човек, партньор и мъж.

Казвам ви го, защото аз съм в къщата му вече 20 години. Ако той беше убиец – аз щях да го знам. Тези, които сега го разкъсват и го заплашват, да знаят, че трудно могат да го сломят”, заяви Антигона Янулис, която живее с Димитър-младши в имота на Желязков с с. Кошарица, Несебърско.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ